woensdag 12 januari 2022 19:45

Charles De Ketelaere is 'Belofte van het Jaar'

Hoewel de tv-uitzending pas over een klein uurtje begint, heeft Club al de eerste prijs te pakken op het Gala van de Gouden Schoen. Charles De Ketelaere werd zopas tijdens VTM Nieuws voor het tweede jaar op rij verkozen tot Belofte van het Jaar. Hij haalde maar liefst 629 punten binnen. Lang eindigde op de tweede plaats met 186 punten.

Charles De Ketelaere: “Ik ben heel blij met deze trofee. Ik blijf toch ook nog maar 20 jaar en het is ook een mooie bekroning van de evolutie die ik gemaakt heb als voetballer, dus dit is gewoon leuk. Zo’n gala doe ik wel eens graag, maar ik speel toch nog liever voetbal. Eén keer om de zoveel maand is dat natuurlijk wel eens tof.” De Ketelaere hoopt stiekem dat het niet bij die ene prijs blijft. “Tuurlijk hoop ik nog op meer. Uiteraard voel ik wel een beetje spanning, maar dat is ook normaal. Ik kan er niet veel meer aan veranderen, dus ik laat het op mij afkomen. Het klopt dat het allemaal heel snel aan het gaan is voor mij, maar ik doe gewoon elke dag mijn best. Ik bekijk het voetbal, maar ook de andere dingen in het leven, dag per dag en ik probeer gewoon mijn best te doen in alles wat ik doe. Het is leuk dat het zo snel gaat, maar ik blijf ambitieus en wil nog meer”, besloot de stralende ‘Belofte van het jaar’. 

Straks worden onder andere nog de Doelman van het Jaar, Coach van het Jaar, Gouden Schoen én Doelpunt van het Jaar verkozen. Jij kan ervoor zorgen dat Noa Lang met die laatste prijs naar huis gaat door hier te stemmen.

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in