Complimentendag: Club Brugge is TeGek⁉️

Dit seizoen hebben Club Brugge en TeGek!? een partnership afgesloten om samen het taboe rond geestelijke gezondheid te doorbreken en psychische problemen bespreekbaar te maken. We willen de bal samen aan het rollen brengen, tot ver buiten het Jan Breydelstadion.

TeGek!?

Over ernstige problemen wordt amper gesproken, terwijl het vaker voorkomt dan de meesten denken. Het gebrek aan openbaarheid is het gevolg van stigmatisering en vooroordelen. Het project Te Gek!? wil die drempel verlagen en streven naar een juiste kijk op mensen met psychische problemen en zo de Belgische bevolking sensibiliseren.

 

Complimentendag

Vandaag op vrijdag 1 maart is het complimentendag. Een complimentje geven of krijgen doet deugd en helpt mee om je goed te voelen over jezelf, doet je positiever in het leven staan en versterkt je mentale veerkracht. Positieve communicatie is goed voor het zelfvertrouwen en om vertrouwen te winnen van een ander. Daarom doet Club Brugge een warme oproep naar het brede publiek om op sociale media complimentjes te geven en te laten weten wie jij #TeGek⁉️ vindt.

 

Club Brugge – STVV

Ook tijdens de thuismatch tegen STVV op zaterdag 2 maart wil Club Brugge de actie extra in de verf zitten. Voor de wedstrijd staan op 3 locaties rondom het stadion fotopunten waar jij een foto kan nemen van jezelf als deel van het blauw-zwarte team. Plaats de foto op je eigen sociale mediakanalen met #TeGek⁉️ en maak kans op een wedstrijdshirtje met TeGek⁉️ bedrukking waar jouw favoriete Clubspeler zijn oefenwedstrijd mee heeft gespeeld.

Related articles