Visual menu

zaterdag 3 april 2021 23:15

Hans Vanaken: “Match om vlug te vergeten”

Na zijn twee goals voor de Rode Duivels tegen Wit-Rusland trof Hans Vanaken nu ook raak voor Club Brugge tegen KV Kortrijk. De Limburger scoorde vanop de stip na een fout van Derijck op Sobol.

“Het was een felbevochten zege, met veel lange ballen en veel duels. Dat kun je verwachten als je op Kortrijk komt spelen. We probeerden vanuit de duels te voetballen, maar dat klinkt makkelijker dan het is. Je weet ook dat je op een klein veld speelt, wat minder goed is om te voetballen, met Kortrijk dat niets te winnen of te verliezen heeft. We probeerden zelf vrank en vrij te spelen, maar het was niet makkelijk. De bal moest echter één keer goed vallen. Uiteindelijk is dit een match om vlug te vergeten.”

Hans Vanaken
Hans Vanaken

De penaltyfout op Sobol leek vrij licht en dat gaf Vanaken ook eerlijk toe. “Het is licht. Er was contact, maar ik weet niet of ik hem zou geven. De scheidsrechter geeft hem, dus dan neem je je verantwoordelijkheid. Maar ik kan de frustratie bij de tegenstander wel begrijpen. Ik zou ook gefrustreerd zijn als wij op zo’n manier een penalty zouden tegen krijgen.” (EV)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in