dinsdag 12 januari 2016 16:45

Volg de halve finale in de Beker ook van op de blindentribune

Net zoals bij elke thuiswedstrijd in het Jan Breydelstadion, zal ook de halve finale van de Beker van België, op 3 februari tegen AA Gent, te volgen zijn vanop de blindentribune. Daar kunnen blinde en slechtziende supporters genieten van live commentaar dankzij de community-werking van Blauw-Zwart. Speciaal aan deze halve finales, is dat tijdens elke wedstrijd in elk stadion een Intro-blindentribune actief zal zijn. Reden genoeg om dit onderdeel van Club Brugge even in de spotlights te plaatsen.

De Club Brugge Foundation organiseert al sinds 2011 een blindentribune bij de thuiswedstrijden van Club Brugge. Daarmee betrekken zij personen met een visuele handicap bij hun club en maken ze werk van sociale integratie. Tientallen blinde en slechtziende supporters kunnen hierdoor in het stadion hun club steunen en volop genieten van de sfeer en de vele onvergetelijke avonden.

Via een koptelefoon krijgen de blinden en slechtzienden deskundig en kleurrijk commentaar van vrijwillige Intro-voetbalcommentatoren. In vergelijking met de wedstrijden op radio of televisie becommentariëren de vrijwillige commentatoren de wedstrijd integraal en geven ze veel meer details mee: posities op het veld, uitleg over een actie, de emoties in het stadion, reacties van spelers, de locatie van een vrije trap, … kortom: een totaalervaring voor deze specifieke doelgroep.

Je kan tickets voor de blindentribune reserveren via:

Club Brugge - AA Gent (03/02/2016)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in