Stadionrondleidingen en Club Museum

Het historisch sporterfgoed en de rijke voetbalgeschiedenis van Club Brugge wordt actief tentoongesteld tijdens geleide stadionrondleidingen doorheen het Jan Breydelstadion. In juli 2017 opende Club Brugge een gloednieuw Club Museum in de Oosttribune van het Jan Breydelstadion.

De rondleidingen bij Club Brugge worden gegeven door 12 opgeleide gidsen die de bezoekers meenemen naar plaatsen in het Jan Breydelstadion die normaal niet zomaar toegankelijk zijn. Een rondleiding bij Club Brugge duurt net zoals een voetbalwedstrijd 90 minuten. De bezoekers worden aan de hand van 11 hoogtepunten ondergedompeld in de roemrijke geschiedenis van Club Brugge en werpen we een uitgebreide blik achter de schermen van de organisatie van Club Brugge.

Het Jan Breydelstadion bezoeken?

Wil jij ook eens het Jan Breydelstadion bezoeken? Ook benieuwd hoe de perszaal, de loges, de eretribune en de spelerstunnel er bij Club Brugge uitzien? Boek dan nu je rondleiding en ontdek wat je als bezoeker op matchdagen nooit te zien krijgt. Een rondleiding reserveren kan door het reservatieformulier in te vullen via volgende link: www.clubbrugge.be/stadiontour

Facts & Figures

  • Jaarlijks meer dan 7.000 bezoekers en 350 groepen op bezoek
  • 12 opgeleiden stadiongidsen die rondleidingen in Nederlands, Frans en Engels aanbieden
  • Een samenwerking met erfgoedcel Brugge

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in