JOBBEURS

Jaarlijks organiseert Club Brugge in samenwerking met Randstad en de VDAB een jobbeurs in het Jan Breydelstadion. De deelnemende bedrijven bieden samen honderden vacatures aan. Supporters en werkzoekenden krijgen op die manier de kans om hun droomjob te vinden bij sponsors, partners en regionale bedrijven.

Jan Breydelstadion als ontmoetingsplaats tussen werkgevers en werkzoekenden

Zaterdag 13 oktober 2018 werd in het logegebouw van het Jan Breydelstadion de achtste editie van de jobbeurs georganiseerd, een gezamenlijke organisatie van Randstad, VDAB en Club Brugge Foundation. Meer dan 30 Clubsponsors en bedrijven uit de regio waren aanwezig om hun vactures voor te stellen aan de aanwezige werkzoekenden. In totaal werden meer dan 1000 openstaande vacatures voorgesteld in het diverse sectoren: bouwsector, dienstensector, retail, telecommunicatie, vervoer, voeding, horeca, industrie, zorgsector,...

Voordelen

  • Groot aantal bedrijven uit de regio
  • Analyse van je CV of online profiel
  • Scoor je droomjob!

Facts & Figures Jobbeurs 2018

  • 38 deelnemende bedrijven
  • Meer dan 1000 vacatures
  • Samenwerking met Randstad en VDAB

“Samenleving vooruit helpen"

Het was een unieke kans voor de werkzoekenden om een potentiële werkgever te vinden in het ruime aanbod van meer dan 1000 vacatures. De Clubpartners, sponsors en bedrijven kregen ondanks de lage werkloosheidsgraad in de regio en een stralende zon toch 213 kwaliteitsvolle en gemotiveerde bezoekers over de vloer om hun vacatures in te vullen via de jobbeurs van Club Brugge.

“De bedrijven zoeken heel diverse profielen en de werkzoekenden vinden vaak geen geschikte vacatures. Club Brugge Foundation probeert in het Jan Breydelstadion jaarlijks een brug te vormen tussen deze partijen. We zijn een organisatie dat zich wil inzetten om de samenleving vooruit te helpen en vandaag kan dat door beide partijen rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Op deze manier geven we de sollicitanten een duw in de rug om zich snel (terug) op de arbeidsmarkt te vestigen. Het jaarlijkse initiatief blijft ondanks de dalende werkloosheid in de regio toch noodzakelijk en wij willen daar als Foundation een heel belangrijke rol in blijven spelen,” aldus Peter Gheysen, Foundation Coördinator bij Club Brugge.

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in