Alle nieuws

Maak kans op een exclusieve #iSaveLives jacket

NHNG - Unibet

Sinds januari bundelen Club Brugge & Unibet hun krachten om het aantal hartstilstanden in ons land te doen afnemen. Een unieke AR-tool waarbij fans levensreddende technieken kunnen leren moet hierbij helpen. De exclusieve jackets waarmee onze spelers op het veld stapten om het topic te doen leven, die geven we nu weg!

DEELNEMEN

Toen Club Brugge-fan Koen op de uitmatch in Sint-Truiden in elkaar zakte, werd nogmaals duidelijk hoe belangrijk CPR is. Al drie seizoenen lang slaan Club & Unibet ook de handen in elkaar door maandelijks een amateurclub een gratis workshop rond reanimatie te geven en hen een gratis AED-toestel te schenken.

In januari gingen we een stapje verder door in samenwerking met de KU Leuven een unieke AR-experience te ontwikkelen. Via www.noheartnoglory.be leer je in acht stappen hoe je iemand moet reanimeren, test je je kennis en ontvang je een exclusieve pin na het correct beantwoorden van alle vragen.

Ook onze spelers gaven aandacht aan dit topic. In de achtste finale van de Champions League speelde ons team in Lissabon met een speciale #ISaveLives bedrukking op het shirt en vlak voor verschillende andere wedstrijden werd opgelopen met unieke #ISaveLives jackets. Daarvan verloten we nu maar liefst vijf exemplaren. Kans maken? Surf naar ... en doe snel mee!

NEEM HIER DEEL