30/10 – All Blues Day

Op 30 oktober is het All Blues Day. Een dag waarop we Club-supporters die niet meer onder ons zijn herdenken. Wie breng jij mee naar de match?

Neem een foto mee op All Blues Day

Op 2 november herdenken we onze overleden. Op 30 oktober herdenken we onze overleden Clubsupporters. Op All Blues Day vragen we iedere supporter om, in de vorm van een foto, een overleden Clubsupporter mee te brengen naar ‘De Club’.

 

Concreet: Op 30 oktober speelt Club thuis tegen KV Oostende. Vanaf 2.5 uur voor de wedstrijd kan elke Clubfan een foto van een overleden vriend of familielid afgeven aan de Noord-Oosthoek. Alle foto’s worden bevestigd op een speciale photowall die langs de spelerstunnel geplaatst zal worden. Zo flankeren ze de spelers bij de opkomst op het veld.

 

In ruil voor de foto krijg je van ons een lichtje. Tijdens You’ll Never Walk Alone, net voor de aftrap, doven we de lichten in de tribune, zodat alle overledenen nog één keer duidelijk zichtbaar zijn in het stadion. Zo herdenken we hen waarvan we zo graag hadden gehad dat ze dit nog eens konden meemaken.

 

Herdenk op 30 oktober samen met je medefans de fans die de volgende match niet meer mochten meemaken. Wie breng jij mee naar de match?