vrijdag 7 oktober 2022 11:45

Club lanceert groentebox door boeren, voor boeren

‘Boeren’ is een eerlijk beroep, maar ook een hard beroep. Maar als boeren elkaar nodig hebben, dan helpen we elkaar. Daarom lanceert Club Brugge nu ‘Boeren voor Boeren’. Een groentebox, geteeld door lokale boeren, voor boeren. Gezonde voeding voor onze fans en een eerlijk verkoopkanaal voor onze lokale boeren.

Vanaf vandaag kan elke fan zo’n groentebox van €15 bestellen op boerenvoorboeren.be. Afhalen? Dat doe je na een thuismatch in onze boerencontainer op de Noordparking. Het eerste afhaalmoment is wel pas voorzien op woensdagavond 19 oktober na Club - STVV, al zal de boerencontainer morgenavond tegen Westerlo al open zijn voor lekkere warme soep en extra info. Op zaterdagochtend 5 november is er ook een afhaalmoment voorzien op een niet-matchdag.

De groentebox bevat seizoensgebonden groenten die zorgvuldig werden geselecteerd door partner Fast & Fresh en geteeld door West-Vlaamse boeren. De box dient minimum 24 uur op voorhand besteld te worden en kan niet meegenomen worden in het stadion.

Bestellen of meer info? Check boerenvoorboeren.be!

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in