E-ticket als alternatief voor Brugse Metten

Door problemen bij een externe leverancier is het mogelijk dat een klein deel van de abonnees voor vrijdag hun abonnement niet in de bus zal krijgen. Om dit probleem snel op te lossen, zorgt Club dat alle fans een alternatief E-ticket toegestuurd krijgen dat ze kunnen gebruiken als ze hun abonnement nog niet hebben.

De afhandeling van de abonnementen en welkomstpakketten door een externe leverancier liep in de laatste weken enige vertraging op. Hierdoor zal zo’n 10% van de abonnees vermoedelijk hun abonnement niet tijdig in de bus krijgen. Club Brugge betreurt het ongemak dat dit opleverde in de aanloop naar de Brugse Metten tegen Sporting Lissabon deze vrijdag en komt met een oplossing voor haar trouwe fans. Elke abonnee krijgt in de loop van woensdag of donderdag een E-ticket in de mailbox dat ze als alternatief toegangsbewijs kunnen gebruiken. Heb je jouw abonnement nog niet in de bus gekregen of door een vakantie niet bij? Dan kan je met jouw E-ticket binnen in het stadion. Uiteraard kan je ook met je abonnement binnen op Jan Breydel. Heb je jouw abonnement al? Gebruik het dan zeker.

 

Fans willen uiteraard ook de mogelijkheid hebben om iets te eten en te drinken in het stadion. Daarom kan je op vertoon van je E-ticket aan de oplaadpunten rond het stadion een gratis Cashless Card krijgen.

 

Begin volgende week zullen de laatste abonnementen in de bus vallen. Mocht je deze namiddag geen mail met E-ticket ontvangen hebben, controleer dan zeker je spam of ongewenste e-mails. Als ze daar niet in zit, neem dan contact op met kaartenverkoop@clubbrugge.be

Related articles