Krépin Diatta: “Dit is wat we willen tonen op het veld"

Krépin Diatta opende de score in de topper tegen Anderlecht, goed voor zijn vierde van het seizoen. De Senegalees effende zo het pad voor een fraaie 3-0 overwinning.

Text: 

“We zijn blij met het resultaat. Dit was een match die je niet wilde verliezen, want het is een klassieker in België. Iedereen weet dat dit geen makkelijke wedstrijden zijn, maar zo’n matchen zijn leuk om te winnen. We waren beter dan Anderlecht en we verdienden deze zege. We wonnen de duels, we moeten nu gewoon zo verder doen. Dit is wat we willen tonen op het veld, zeker ook voor de supporters. De wil om iedere match te knokken, ieder duel te winnen en zo de drie punten pakken. Dat is het belangrijkste.”

Krépin Diatta
Krépin Diatta

Club haalt stilaan terug niveau om z’n mannetje te staan in Europa. “Het is leuk dat de Champions League er straks aankomt. Als we zo blijven spelen, dan zijn we er klaar voor. Het zal alvast niet makkelijk zijn. Het is terug een nieuwe uitdaging voor de spelersgroep.” 

Krépin Diatta vertrekt nu naar het buitenland voor een interlandbreak. “Ja, er volgen nu twee interlands met Senegal tegen Marokko en Mauritanië. Morgen reis ik af voor de nationale ploeg. Dat is ook noodzakelijk om verder te groeien als voetballer." (KN)

Related articles