Neem op 6 & 7 oktober deel aan Levensloop Brugge

Op zaterdag 6 en zondag 7 oktober organiseert de Stichting Tegen Kanker de derde editie van Levensloop Brugge, een 24-uren loopmanifestatie die helemaal draait rond solidariteit en fondsenwerving voor de strijd tegen kanker. Teams lossen elkaar 24 uur lang af, tijdens een estafette rond een parcours, aan het Sport Vlaanderen Centrum Julien Saelens in Assebroek, Brugge. Hiervoor laten ze zich sponsoren. Vervoeg ook het team van 'FCB Vrienden' en steun de strijd tegen kanker.

Sluit je aan bij team 'FCB Vrienden'

Text: 

Ook met Club Brugge steunen we dit goede doel. Sluit je net als een grote groep Clubfans bij het Levensloopteam 'FCB Vrienden' en  kom tijdens het weekend van 6 & 7 oktober een uurtje of enkele uurtjes meelopen of wandelen voor het goede doel.

 

Het evenement start op zaterdag 6 oktober om 15u en eindigt op 7 oktober om 15u00. Deze 24 uren staan in het teken van de dagelijkse strijd die een kankerpatiënt moet leveren tegen kanker. Inschrijven kost € 10 per persoon en de opbrengst gaat volledig naar de 'Stichting tegen Kanker'.

Neem op 6 & 7 oktober deel aan Levensloop Brugge
Neem op 6 & 7 oktober deel aan Levensloop Brugge

Hoe het goede doel steunen?

Text: 
  1. Schrijf je in bij het loopteam van Club Brugge Foundation via deze link: www.levensloop.be/teams/fcb-vrienden-0 en selecteer 'VERVOEGEN'.
  2. Wie op 6 & 7 oktober niet kan deelnemen, maar de strijd tegen kanker toch wilt steunen kan een gift doen via www.levensloop.be/teams/fcb-vrienden-0 en selecteer 'VOEG EEN GIFT TOE'. Giften vanaf €40 zijn fiscaal aftrekbaar.

Related articles