zaterdag 1 juni 2019 13:30

Reactie Club Brugge en Timmy Simons op foute berichtgeving Het Nieuwsblad

Club Brugge en Timmy Simons hebben met verbazing kennis genomen van het artikel van vandaag in Het Nieuwsblad.

Zonder met Club Brugge of Timmy Simons te hebben gesproken wordt melding gemaakt van het feit dat 'het verhaal van Timmy bij Club Brugge uit is'. Daarnaast zou er, volgens datzelfde artikel, nog geen gesprek zijn doorgegaan. Dit is volledig foutief. Er werden reeds 2 gesprekken gevoerd en volgende week volgt een derde.

Met Timmy werd vorig jaar na het beëindigen van zijn fantastische spelercarrière  gestart met een nieuw hoofdstuk bij Club Brugge. Uit de hem aangeboden mogelijkheden van Academycoach, -stafmedewerker en verbindingsman staf en spelersgroep A-kern opteerde hij voor dat laatste. De actuele gesprekken kaderen in zijn verdere evolutie naar zijn uiteindelijke ambitie om als hoofdtrainer van een eerste elftal aan de slag te kunnen gaan.

 

Timmy Simons: “Ik heb ten aanzien van Club de ambitie uitgedrukt om ooit hoofdtrainer te willen worden. Uiteraard besef ik dat ik hiertoe nog een weg  heb af te leggen. Club en ik bespreken wat de juiste volgende stap zou kunnen zijn. Dit in onderling vertrouwen en vanuit wederzijds respect. Volgende week zetten we die gesprekken trouwens verder. Ik ben dan ook verbaasd dat er in het Nieuwsblad vandaag beweerd wordt dat er al een beslissing genomen is. Ik heb geen enkele journalist hierover te woord gestaan. Dit is onjuist net als een nog een aantal andere zaken in het artikel overigens."

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in