zaterdag 31 oktober 2020 23:30

Simon Mignolet: "Een 2-0 bonus weggeven kan niet”

Club kwam niet verder dan een ontgoochelend 2-2 gelijkspel thuis tegen KV Mechelen. Aan doelman Mignolet lag het zeker niet, want hij voorkwam met enkele gepaste tussenkomsten nog erger.

“Ik ben enorm ontgoocheld over het feit dat we een 2-0 bonus weggeven”, sprak de Brugse doelman achteraf. “Dan moet je de wedstrijd uitspelen en de tegenstander geen kans geven om terug te komen. Spijtig genoeg geven wij Mechelen vlak voor de rust een soort van zuurstof door dat tegendoelpunt. Je weet dat dat in voetbal nooit een goed moment is om een tegengoal te slikken en jammer genoeg kwam die vrees nog uit ook. De bezoekers kwamen zeer gemotiveerd uit de kleedkamer met de bedoeling om dan toch die gelijkmaker te scoren en als we eerlijk zijn moeten we toegeven dat ze de betere ploeg waren en eigenlijk alsnog verdiend de 2-2 scoren.”

Simon Mignolet
Simon Mignolet

Simon Mignolet beschreef daarna hoe hun gelijkmaker tot stand kwam. “Ik zag de bal naar de tweede paal komen, maar hij zeilde verder weg dan ik verwacht had, waardoor ik volledig uit positie kwam te staan en Schoofs gemakkelijk de bal in doel kon koppen. Jammer genoeg bleken wij in de tweede helft niet bij machte om op de counter een derde doelpunt te scoren, want dan wordt het natuurlijk een heel ander verhaal.  Dit gelijkspel is natuurlijk geen goed resultaat en zeker niet voor een thuiswedstrijd, maar gelukkig staat er woensdag alweer een andere wedstrijd op het programma waardoor we niet te lang met deze zwakke prestatie kunnen en mogen stil blijven staan.” (FDC)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in