Vergeet je tickets niet voor Club - Charleroi

Club maakt zich klaar voor de uitgestelde Bekerwedstrijd tegen Charleroi van volgende dinsdag 16 januari. We herinneren de fans er graag aan dat hun ticket van 13 december ook dan geldt als toegangsbewijs, neem het dus zeker mee.

Text: 

Abonnees en andere fans die online een ticket gekocht hadden voor de wedstrijd in december of die in de voorbije weken nog een ticket kochten, kregen een e-ticket toegestuurd in hun mailbox. Het is belangrijk dit mee te nemen naar het stadion, ook als de oude datum nog op het ticket staat.

 

Buslijn 89 volgt een aangepaste reisweg tijdens midweekwedstrijden van Club Brugge. Enkele haltes worden niet bediend, De Lijn voorziet een tijdelijke halte (Manitoba) op de Gistelsesteenweg. Tussen 22:00 en 23:30 kan je daar bus 89 nemen richting het station. In de richting van het stadion volgt bus 89 wel de normale reisroute en is het stadion gewoon bereikbaar voor de wedstrijd.

Een overzicht:

Niet-bediende haltes in Sint-Andries (richting station): Patrijzenweg, Koude Keuken, Zandstraat, Korte Molen, Molendorp, Kerk, Boeverbos, De Nieulant

Tijdelijke halte in Sint-Andries: Manitoba op de Gistelsesteenweg

 

In en rond het stadion zijn de extra veiligheidsmaatregelen nog steeds aangepast aan terreurniveau 3. Opdat de controles vlot kunnen verlopen, vragen we de fans om zeker het correcte toegangsbewijs en hun identiteitskaart mee te brengen. Ook handtassen, rugzakken en andere zakken of tassen zijn nog steeds verboden in het stadion. Hou hier dus rekening mee en vermijd dat je gedwongen terug moet keren naar de auto of de toegang tot het stadion ontzegd kan worden. Bedankt aan alle supporters voor het begrip.

 

Wil je iets drinken of eten in het stadion? Wees dan voorbereid en laad je cashless kaart online op via tickets.clubbrugge.be! Zo vermijd je wachtrijen bij de oplaadkassa's in het stadion.

Vergeet je tickets niet voor Club - Charleroi
Vergeet je tickets niet voor Club - Charleroi

Related articles