Wesley: "Eerste hattrick uit mijn carrière"

Wesley Moraes kende een productieve namiddag tegen AA Gent. De Braziliaan kon namelijk drie keer scoren in de tweede helft en scoorde dus een zuivere hattrick.

Text: 

"Het is de allereerste keer in mijn carrière dat ik een hattrick maak", aldus de Braziliaanse spits van Club. "Uiteraard ben ik daar zeer tevreden mee. We speelden als team een heel sterke match en ik ben blij dat ik mijn steentje heb kunnen bijdragen door drie keer te scoren. Ik probeer altijd zo goed mogelijk het team te helpen, maar de ene keer lukt dat natuurlijk beter dan de andere. Zoals ik zei, was de groep heel sterk vandaag en dat maakt het voor mij dan ook makkelijker als we zo spelen."

Wesley Moraes
Wesley Moraes

Over de moeilijke periode tijdens zijn schorsing wilde Wesley het liever niet meer hebben. "Dat is verleden tijd en wat telt is het heden. Het heeft geen zin om daar nog aan te denken. Ik heb de focus ook nooit verloren. Nu op naar de volgende match tegen Deinze. Ik weet niet of ik zal starten, dus dat zien we dan wel. Als ik moet spelen, dan speel ik en geef ik opnieuw het beste van mezelf." (TM)

Related articles